حق بیمه آتش سوزی بیمه ایران

حق بیمه آتش سوزی 

 

حق بیمه آتش سوزی با استفاده از علوم ریاضی و آمار و احتمالات وتجربیات شرکت های بیمه و با توجه به در نظر گرفتن موارد زیر تعیین میگردد :

1- موضوع فعالیت محل یا مکانی که قرار است بیمه شود :
هر چقدر احتمال وقوع آتش سوزی در محلی که قرار است بیمه شود بیشتر باشد به همان نسبت حق بیمه آتش سوزی آن محل هم بیشتر خواهد بود به عنوان مثال حق بیمه آتش سوزی کارخانه تولید ابر و اسفنج بسیار بیشتراز حق بیمه کارخانه تولید پیچ و مهره فلزی است
2- سرمایه یا ارزش دارایی های موجود در محل مورد بیمه :
حق بیمه آتش سوزی رابطه مستقیمی با مقدار سرمایه محل مورد بیمه دارد ، از آنجائیکه حق بیمه درصدی از سرمایه یا مجموع ارزش دارایی های فیزیکی محل مورد بیمه است به طور طبیعی هر چقدر سرمایه محل مورد بیمه بیشتر باشد حق بیمه نیز بیشتر خواهد بود . به عنوان مثال چنانچه نرخ بیمه آتش سوزی انبار لاستیک خودرو را 2 در هزار در نظر بگیریم حق بیمه آتش سوزی سالیانه انبار الف با سرمایه یک میلیارد تومان معادل دو میلیون تومان و حق بیمه آتش سوزی سالیانه انبار ب با سرمایه چهار میلیارد تومان معادل هشت میلیون تومان خواهد بود.
3- خطرات بیمه شده :
بیمه آتش سوزی خطرات ناشی از آتش ، صاعقه و انفجار را به عنوان پوشش های اصلی بیمه میکند اما علاوه بر سه خطر مذکور خطرات دیگری را نیز تحت عنوان پوشش های تکمیلی میتوان به بیمه آتش سوزی اضافه کرد. خطراتی همچون زلزله ، سیل ، طوفان ، سرقت ، ضایعات ناشی از بارش برف و باران ، ترکیدگی لوله آب ، رانش زمین و ... را میتوان با پرداخت حق بیمه اضافی خریداری کرد و به مجموعه پوشش های خطرات اصلی اضافه کرد . بنابراین با انتخاب و اضافه کردن خطرات یا پوشش های اضافی به خطرات اصلی ، حق بیمه آتش سوزی افزایش خواهد یافت .
4- شرایط ایمنی محل مورد بیمه :
رعایت اصول ایمنی در محل مورد بیمه یعنی کاهش احتمال وقوع آتش سوزی و برعکس عدم رعایت اصول ایمنی به معنی افزایش ریسک و افزایش احتمال از بین رفتن سرمایه های جامعه است لذا به همین دلیل شرکت های بیمه قبل از صدور بیمه نامه با اعزام کارشناس به محل مورد بیمه کیفیت ریسک و خطرات مورد تقاضا را مورد بررسی قرار میدهند و با استفاده از تجربیات گرانقدری که دارند سعی میکنند با مجموعه اقداماتی که انجام میدهند احتمال وقوع حوادث را به حداقل برسانند تا موجبات حفظ سرمایه های فرد و جامعه را فراهم کنند . در صورت عدم رعایت اصول ایمنی افزایش نرخ حق بیمه میتواند یکی از مجموعه اقدامات کارشناسان شرکت های بیمه باشد و همچنین درصورتیکه محل مورد بیمه از ایمنی بالایی برخوردار باشد امکان کاهش نرخ حق بیمه وجود دارد .
5- مقدار فرانشیز:
فرانشیز به زبان ساده یعنی اینکه خریدار بیمه یا بیمه گذار در جبران خسارت احتمالی سهیم میشود به عبارت دیگر اگر خسارتی محقق شود درصدی از خسارت به عهده خریدار بیمه یا بیمه گذار خواهد بود . با اعمال فرانشیزبیمه گذار به طور طبیعی احتیاط و مراقبت بیشتری در حفظ و نگهداری اموال خود خواهد داشت . حق بیمه آتش سوزی با فرانشیز رابطه عکس دارد یعنی با افزایش فرانشیز حق بیمه کاهش میابد .
6- حد غرامت :
حد غرامت در بیمه های آتش سوزی یکی از ابزارهای کاهش تعهدات شرکت های بیمه است در این روش شرکت بیمه با اعلام یک حد غرامت حداکثر سقف تعهد بیمه نامه صادره را در صورت وقوع حادثه تعیین میکند . حد غرامت با کاهش تعهدات بیمه نامه باعث کاهش حق بیمه میشود .
7- سایر موارد :
برخی از پوشش های خاص در بیمه آتش سوزی مانند پوشش اولین خسارت یا first loss با کاهش تعهدات شرکت بیمه موجبات کاهش حق بیمه آتش سوزی را فراهم میکنند .

با تجمیع پرتفوی ، خرید عمده یا عقد قرارداد های گروهی میتوان از تخفیف های شرکت های بیمه بهره مند شد و حق بیمه آتش سوزی را کاهش داد .

پرداخت نقدی حق بیمه و تعداد سال های سابقه عدم خسارت از دیگر عوامل کاهش حق بیمه هستند .

جهت دریافت مناسب ترین حق بیمه به همراه صدور فنی و کارشناسی انواع بیمه آتش سوزی با شماره 09193085301 تماس بگیرید . همچنین برای خرید بیمه آتش سوزی منازل مسکونی از لینک زیر استفاده نمایید. 

 

 

 

محاسبه و خرید آنلاین بیمه آتش سوزی منازل مسکونی 

 

 

آدرس: تهران ، فلکه دوم صادقیه ، خيابان آیت الله كاشانی بين خيابان اباذر و مهران پ 67 واحد 4
همراه: 09121481462
تلفن: 02144001971
فکس: 02144057215

منوی سایت